Nieuwe leden / vrijwilligers 2017-2018

 

Onze affiche al ergens zien hangen? Of onze groep al ergens gezien bij een carnavalactiviteit? (en daarbij nieuwsgierig geworden naar ons?)

Wel wij, Kv albanus III en Cv de sjoemelère, zijn op zoek naar nieuwe leden om onze fantastische groep uit te breiden!

Wat kan je van ons verwachten? Wij zijn een super toffe groep dat graag een pintje drinkt, vanaf 11/11 (soms al iets eerder) ieder weekend wel op een carnaval bal te vinden is, zelf een ge-wel-dig mooie lichtstoet organiseert met een heuse artiesten parade, we gaan graag buiten de carnaval periode ook eens samen op stap , zetten onze leden regelmatig in de bloemetjes door een leden activiteit te organiseren en een gratis stoet weg te geven aan diegene die helpen op bij de lichtstoet.
Het belangrijkste is dat iedereen plezier heeft en dat de carnaval periode voor jullie, net zoals voor ons, de beste tijd van het jaar word!

En nu heb je zoiets van ‘IK WIL BIJ DIE GROEP!’ ( ha, zo zijn de meesten van ons ook begonnen jaren geleden)

 

Wel dat kan, spreek gewoon iemand van de groep aan. Wij staan altijd klaar voor je.

 

Maar ook zijn wij, Kv albanus III en Cv de sjoemelère, op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen bij de nieuwe editie van de lichtstoet!

Wij zijn op zoek naar mensen die niet alleen pintjes kunnen drinken maar ook tappen, mensen die de pintjes willen doorgeven aan alle dorstige feestvierders, mensen die de wagens in de juiste richting laten rijden, …
Wil jij, je vereniging, je vrienden groep, je familie ons hier bij helpen? Dan mag je altijd een mailtje sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Groetjessssss!

Laatst aangepast (donderdag, 09 november 2017 09:09)